Najčastejšie otázky

Tieto odpovede poskytujú užitočné informácie pre potencionálnych klientov, ktorí hľadajú rýchle a stručné odpovede na svoje otázky.

Koľko môže stáť odhalenie nevery partnera

Cena za odhalenie nevery partnera zohľadňuje minimálny časový plán na jeden deň sledovania 10 hodín. Ceny sa pohybujú v rozmedzí od 750 eur pri práci jedného detektíva až do 2500 eur pri dvoch detektívoch. Každý prípad je jedinečný, a preto je vhodné uskutočniť osobnú konzultáciu s našim detektívom, aby boli všetky faktory dôkladne prejednané a zohľadnené.

  1. Práca Detektíva: Cena za hodinu práce detektíva je 19 eur, a keďže odhalenie nevery môže trvať 3-5 dní, za predpokladu 10-hodinového pracovného dňa, môže stáť:
    • 10 hodín * 19 eur/hod * 3 dni = 570 eur (minimálne)
    • 10 hodín * 19 eur/hod * 5 dní = 950 eur (štandardne)
  2. Použitie vozidla: Priemerný počet prejdených kilometrov je 100 km denne, pri 0,40 eur na kilometer:
    • Minimálne: 120 eur
    • Maximálne: 200 eur
  3. Použitie techniky: Použitie techniky, ako sú GPS lokalizácia alebo odposluch, predstavuje 20 eur na deň:
    • Minimálne: 60 eur
    • Maximálne: 100 eur

Pre jedného detektíva:

  • Minimálna cena: 570 eur + 120 eur + 60 eur = 750 eur
  • Štandardná cena: 950 eur + 200 eur + 100 eur = 1250 eur

Pre dvoch detektívov:

  • Minimálna cena: 2 * (570 eur + 120 eur) + 60 eur = 1380 eur
  • Štandardná cena: 2 * (950 eur + 200 eur) + 100 eur = 2500 eur
Aká záloha sa platí pred začatím služby?

Záloha za vykonanie detektívnej služby je finančná suma, ktorá musí byť zaplatená pred začatím samotnej služby. Táto suma nie je fixná a závisí od množstva faktorov, ktoré sa týkajú konkrétnej detektívnej práce.

Pri výpočte zálohy sa berie do úvahy komplexnosť prípadu, čo môže zahŕňať rôzne premenné, ako je napríklad potreba špeciálneho vybavenia, analýza dôkazov, sledovanie osôb alebo práca s informačnými zdrojmi. Ďalej je potrebné zohľadniť odhadovaný čas potrebný na vyšetrovanie, ktorý môže byť ovplyvnený rozsahom a náročnosťou šetrenia.

Náklady sú ďalším kľúčovým faktorom, ktorý môže zahŕňať náklady na použitie vozidla, ubytovanie… Všetky tieto prvky sa zvažujú pri stanovení konečnej sumy zálohy.

V prípade špecifických požiadaviek alebo obmedzení je vždy najlepším riešením osobná konzultácia, aby boli všetky aspekty jasne definované a zohľadnené pri stanovení zálohy. Týmto spôsobom môže byť zabezpečená transparentnosť a vzájomné porozumenie medzi našou detektívnou kanceláriou a klientom.

Naši detektívi pracujú iba do výšky vyplatenej zálohy. Ak by vyšetrovanie vyžadovalo viac prostriedkov, bolo by potrebné dohodnúť sa na dodatočnom financovaní alebo upraviť rozsah služieb v súlade s dostupným rozpočtom.

Sú detektívne služby na Slovensku legálne?

Áno, detektívne služby sú na Slovensku plne legálne. Činnosť súkromných detektívov je regulovaná zákonom č. 473/2005 Z.z. o súkromnej detektívnej činnosti. Tento zákon ustanovuje pravidlá a požiadavky pre výkon tejto profesie, vrátane potreby držať platnú licenciu a dodržiavať prísne etické a profesionálne normy.

Súkromní detektívi môžu vykonávať mnoho rôznych typov vyšetrovaní a služieb, vrátane sledovania, vyhľadávania osôb, overovania informácií a iných služieb. Musia však vždy dodržiavať platné zákony a predpisy, vrátane tých, ktoré chránia súkromie a ďalšie práva jednotlivcov.

Sme integrovanou súčasťou Slovenskej Asociácie Súkromných Detektívov, ktorá garantuje profesionálne a diskrétne detektívne služby.

Súkromny detektív Bratislava - Detektívne služby - Lojalita - Diskrétnosť - Profesionalita