Sledovanie osôb

Sledovanie osôb je významná služba, pretože poskytuje konkrétne a často presvedčivé dôkazy o podozrivom správaní alebo aktivite sledovanej osoby

Koľko stojí sledovanie osôb?

Cena závisí od mnohých faktorov, vrátane počtu detektívov, ktorí sa do sledovania zapoja, dĺžky trvania a použitie špeciálnych sledovacích technológií.

Je dôležité pripomenúť, že sledovanie môže trvať niekoľko dní až niekoľko týždňov, v závislosti od konkrétnej situácie a požiadaviek prípadu. Minimálny časový plán, ktorý účtujeme, je 10 hodín, nezávisle na tom, či sledovanie skutočne trvá túto dobu.

Ako môže súkromný detektív pomôcť pri sledovaní osôb?

Ako skúsená detektívna kancelária, ponúkame služby sledovania osôb, ktoré sú postavené na našej odbornosti, skúsenostiach a používaní špičkových technológií. Pri sledovaní osoby realizujeme diskrétne a profesionálne postupy, aby sme zachovali nevyhnutnú anonymitu a zabezpečili bezpečnosť všetkých zúčastnených strán.

Náš sledovací proces zahŕňa profesionálne monitorovanie pohybu cieľových osôb, ich vzťahov, aktivít a vzorcov správania. Každá aktivita je detailne zaznamenaná s cieľom získať presné informácie, ktoré sú relevantné pre konkrétny prípad.

Súčasťou našich služieb je aj dôkladné zaznamenávanie dôkazov. Tieto dôkazy môžu byť rôznorodé – od fotografií a videozáznamov až po detailné záznamy o aktivitách a interakciách sledovanej osoby. Táto časť procesu je kľúčová, pretože poskytuje hmatateľný a overiteľný dôkaz o podozrivých alebo nezákonných aktivitách.

Po ukončení sledovania nasleduje podrobná analýza získaných informácií. Túto analýzu zrealizujeme v našej kancelárii, kde sa podrobne preberú všetky získané dôkazy a informácie. Na základe tejto analýzy zostavíme správu pre klienta, ktorá bude obsahovať všetky kľúčové zistenia a dôkazy.

Aký je postup objednania služieb?

Poskytnite nám podrobné informácie o vašom prípade
Vypracujeme plán a rozpis odhadovaných nákladov
Úhrada predbežne stanovenej zálohy a začatie detektívnej činnosti

Ako pracujeme?

Sme integrovanou súčasťou Slovenskej Asociácie Súkromných Detektívov, ktorá garantuje profesionálne a diskrétne detektívne služby.

Chápeme, že klienti, ktorí sa na nás obracajú, často prechádzajú obdobím neistoty a potrebujú jasné odpovede na komplikované otázky. Z tohto dôvodu zaručujeme, že naše služby sú poskytované s maximálnym ohľadom na citlivosť a úctu k súkromiu našich klientov. Dodržiavame prísne normy ochrany súkromia a zabezpečujeme, že všetky získané informácie sú spracované v súlade s platnými zákonmi a etickými pravidlami Slovenskej Asociácie Súkromných Detektívov.

Naším hlavným cieľom je poskytnúť klientom presné a verifikovateľné informácie, na ktorých môžu zakladať svoje rozhodnutia. Súčasne sme otvorení a transparentní v tom, čo sme schopní dosiahnuť v rámci našich vyšetrovacích procesov. Našou ambíciou je vždy dosiahnuť najlepšie možné výsledky pre našich klientov, pričom dodržiavame etické a profesionálne normy našej práce.

Aké služby vám vieme ešte poskytnúť?

Zistenie majiteľa vozidla

Zistenie rodinných príslušníkov

Zistenie adresy pobytu

Zistenie zamestnania

Zistenie telefónneho čísla

Kompletné preverenie osoby