Zistenie zamestnania

Cieľom zistenia zamestnania je zistiť aktuálne alebo predchádzajúce zamestnanie danej osoby, čo môže byť dôležité pre rôzne účely – od výživových sporov, cez právne konania, až po personalistické kontroly.

Koľko stojí zistenie zamestnania?

Je dôležité zdôrazniť, že v cene je zahrnutý aj poplatok za osobné stretnutie. Toto stretnutie je nevyhnutné pri vykonávaní tejto služby, aby sme mohli dôkladne pochopiť oprávnené záujmy klienta a zabezpečiť, že všetky právne a etické normy sú riadne dodržané.

Táto suma je platná za predpokladu, že nám klient poskytne úplné meno, priezvisko a dátum narodenia osoby, ktorú preverujeme.

Ako postupovať pri zistení zamestnania?

Zistenie zamestnania - Súkromný detektív

Nižšie na tejto stránke môžete vyplniť kontaktný formulár. Je navrhnutý tak, aby bol čo najjednoduchší a zároveň obsahoval všetky nevyhnutné údaje pre úspešné spracovanie vašej požiadavky.

Po vyplnení a odoslaní formulára budeme čo najskôr preverovať vašu žiadosť a v prípade akýchkoľvek nejasností alebo otázok sa na vás obrátime, poprípade si s vami dohodneme osobné stretnutie.

Vyplňte dopytový formulár

Odoslaním formulára súhlasíte so spracovaním osobných údajov.

Ako pracujeme?

Sme integrovanou súčasťou Slovenskej Asociácie Súkromných Detektívov, ktorá garantuje profesionálne a diskrétne detektívne služby.

Chápeme, že klienti, ktorí sa na nás obracajú, často prechádzajú obdobím neistoty a potrebujú jasné odpovede na komplikované otázky. Z tohto dôvodu zaručujeme, že naše služby sú poskytované s maximálnym ohľadom na citlivosť a úctu k súkromiu našich klientov. Dodržiavame prísne normy ochrany súkromia a zabezpečujeme, že všetky získané informácie sú spracované v súlade s platnými zákonmi a etickými pravidlami Slovenskej Asociácie Súkromných Detektívov.

Naším hlavným cieľom je poskytnúť klientom presné a verifikovateľné informácie, na ktorých môžu zakladať svoje rozhodnutia. Súčasne sme otvorení a transparentní v tom, čo sme schopní dosiahnuť v rámci našich vyšetrovacích procesov. Našou ambíciou je vždy dosiahnuť najlepšie možné výsledky pre našich klientov, pričom dodržiavame etické a profesionálne normy našej práce.

Aké služby vám vieme ešte poskytnúť?

Zistenie majiteľa vozidla

Zistenie rodinných príslušníkov

Zistenie adresy pobytu

Zistenie zamestnania

Zistenie telefónneho čísla

Kompletné preverenie osoby