GPS lokalizácia

GPS lokalizácia využíva vysoko presné a efektívne metódy sledovania a monitorovania objektov a osôb.

Koľko stojí GPS lokalizácia?

Táto suma zahŕňa kontinuálnu lokalizáciu a monitorovanie zvoleného objektu alebo osoby s použitím nášho vysoko presného GPS zariadenia, ako aj analýzu a interpretáciu získaných údajov našimi skúsenými analytikmi.

Viac informácií o použití GPS lokalizácie

Chápeme, že situácie, v ktorých sa klienti rozhodnú využiť služby GPS lokalizácie, môžu byť často plné neistoty a stresu. Preto sme sa rozhodli klientom uľahčiť celý proces elimináciou zálohy za zariadenie a bezúčtovým prístupom v prípade straty zariadenia. Toto rozhodnutie je v súlade s našim záväzkom poskytovať služby s maximálnou citlivosťou a rešpektom k potrebám našich klientov.

V rámci tejto politiky klienti nemusia platiť žiadnu zálohu za GPS zariadenie. Okrem toho, ak dôjde k strate zariadenia, neúčtujeme žiadny ďalší poplatok. Veríme, že tieto opatrenia pomáhajú klientom lepšie zvládnuť celý proces a umožňujú nám sústrediť sa na poskytovanie vysoko kvalitných služieb GPS lokalizácie.

Ako pracujeme?

Sme integrovanou súčasťou Slovenskej Asociácie Súkromných Detektívov, ktorá garantuje profesionálne a diskrétne detektívne služby.

Pracujeme diskrétne a profesionálne. Keď sa na nás obrátia klienti, často je to v čase, keď sa cítia zraniteľní a hľadajú odpovede na nezodpovedané otázky. Preto zabezpečujeme, že naše služby sú uskutočňované s maximálnou citlivosťou a rešpektom. Zachovávame najprísnejšie štandardy dôvernosti a zabezpečujeme, aby všetky informácie, ktoré získame, boli spracované v súlade s príslušnými zákonmi a etickými normami Slovenskej Asociácie Súkromných Detektívov.

Našou prioritou je poskytnúť klientom jasné a presné informácie, na ktorých môžu postaviť svoje rozhodnutia. Súčasťou toho je aj to, že sme úprimní ohľadne toho, čo môžeme a nemôžeme dosiahnuť v rámci vyšetrovania. Vždy pracujeme s cieľom dosiahnuť najlepšie možné výsledky pre našich klientov, a to v rámci našich profesionálnych štandardov.

Aké služby vám vieme ešte poskytnúť?

Zistenie majiteľa vozidla

Zistenie rodinných príslušníkov

Zistenie adresy pobytu

Zistenie zamestnania

Zistenie telefónneho čísla

Kompletné preverenie osoby