Monitorovanie dronom

Sme schopní poskytnúť nepretržité monitorovanie akéhokoľvek miesta po dobu až 12 hodín s využitím špeciálneho dronu vybaveného kvalitnou optikou pre vzdialené pozorovanie.

Koľko stojí monitorovanie dronom?

Cena za túto službu je stanovená na 50 eur za hodinu leteckého monitorovania. Táto cena odráža nielen vysokú účinnosť a presnosť, ktorú táto technológia poskytuje, ale aj náklady spojené s jej používaním a údržbou.

Viac informácií o použití sledovacieho dronu

Monitorovanie dronom - súkromný detektív

Služba Monitorovanie dronom predstavuje moderný a efektívny prístup k sledovaniu rôznych lokalít a objektov. Táto technológia nám umožňuje získať podrobné a presné informácie, pričom zabezpečuje vysokú mieru diskrétnosti. Dron, ktorý využívame, je navrhnutý tak, aby bol v praxi tichý a prakticky neviditeľný, čo nám umožňuje vykonávať sledovanie bez toho, aby sme upozornili na našu prítomnosť.

Je dôležité zdôrazniť, že využitie dronu na monitorovanie je plne v súlade so všetkými príslušnými zákonmi a reguláciami. Vždy dodržiavame pravidlá a predpisy týkajúce sa používania dronov.

Ako pracujeme?

Sme integrovanou súčasťou Slovenskej Asociácie Súkromných Detektívov, ktorá garantuje profesionálne a diskrétne detektívne služby.

Pracujeme diskrétne a profesionálne. Keď sa na nás obrátia klienti, často je to v čase, keď sa cítia zraniteľní a hľadajú odpovede na nezodpovedané otázky. Preto zabezpečujeme, že naše služby sú uskutočňované s maximálnou citlivosťou a rešpektom. Zachovávame najprísnejšie štandardy dôvernosti a zabezpečujeme, aby všetky informácie, ktoré získame, boli spracované v súlade s príslušnými zákonmi a etickými normami Slovenskej Asociácie Súkromných Detektívov.

Našou prioritou je poskytnúť klientom jasné a presné informácie, na ktorých môžu postaviť svoje rozhodnutia. Súčasťou toho je aj to, že sme úprimní ohľadne toho, čo môžeme a nemôžeme dosiahnuť v rámci vyšetrovania. Vždy pracujeme s cieľom dosiahnuť najlepšie možné výsledky pre našich klientov, a to v rámci našich profesionálnych štandardov.

Aké služby vám vieme ešte poskytnúť?

Zistenie majiteľa vozidla

Zistenie rodinných príslušníkov

Zistenie adresy pobytu

Zistenie zamestnania

Zistenie telefónneho čísla

Kompletné preverenie osoby